Velkommen til nye nettsider

Publisert: 4. september 2015 av: Tone Lise Øvrum

Hvite Busser er stolte av å presentere nye nettsider. Vi har samarbeidet med en dyktig gjeng fra «det folkelige reklamebyrået» Folkebadet. På de nye sidene vil du raskt kunne få et overblikk over de ulike turene vi arrangerer. Hvite Busser legger stor vekt på service til alle som henvender seg til oss. Du vil raskt kunne få snakke med en person som vil hjelpe til med bestilling av tur og gi svar på generelle spørsmål.

Det finnes flere måter å lære historie på. Gode og kreative lærere, og dem har vi heldigvis mange av, kan fortelle og levendegjøre stoffet på spennende måter. Men ingen ting kan måle seg med å være på stedene der ting skjedde. Se, fornemme og føle omgivelsene.

Hvite Busser er en organisasjon som er opptatt av å formidle et budskap om menneskeverd, menneskerettigheter og demokrati. Vi ønsker å påvirke holdninger og verdier. Vår visjon er: «En fremtid med menneskeverd, uten rasisme og ekstremisme». Vi samarbeider med Røde Kors om undervisningsopplegget før, under og etter turene. Dette er helt i tråd med læreplanmålene i skolen.

I Hvite Busser er vi opptatte av kontraster. På turene våre vil man oppleve både alvor og glede. I tillegg til at vi besøker steder hvor de mest grusomme hendelser i historien har skjedd, er det også tid til morsomme aktiviteter.

Les om turene våre. Se bildene (flere kommer etter hvert). Les tidsvitnenes historier. Ta kontakt med oss så lager vi en tur som vil gi dere en reise bakover i tid og som garantert vil gjøre at dere tenker fremover.

Vi håper de nye sidene faller i smak og du finner noe som passer deg.

Med vennlig hilsen daglig leder Ole Johnny Hansen

 

Utviklet av: Folkebadet.no