Skip to main content

Klassetur til Krakow, Praha og Berlin 10 dager

Buss til Krakow, Praha og Berlin

På denne klasseturen får du oppleve flere minnesteder - Auschwitz, Birkenau, Theresienstadt, Sachsenhausen og Ravensbrück samt Lidice. En uforglemmelig reise!

Dette programmet en en skisse på hva skoleturen inneholder. Ved start andre steder og andre ferger kan rekkefølgen på dagene endre seg litt.

Dag 1 Oslo via Sverige til fergen

Avgang på formiddagen fra Oslo bussterminal mot ferge i Sverige. Middag underveis og kveldsmat på fergen er inkludert i turprisen.

Dag 2 til Krakow

Frokost på fergen før ankomst Polen/Tyskland. Sen ankomst til Krakow. Middag underveis og kveldsmat på hotellet er inkludert i turprisen.

Dag 3 Auschwitz/Birkenau

Frokost før avreise med bussen til Oswiecim. Hele denne dagen benyttes i KZ-leiren Auschwitz og KZ-leiren Auschwitz-Birkenau. Guide og to måltider er inkludert. På kvelden snakker vi om tema for turen.

Dag 4 Saltgruvene i Wieliczka

Frokost før avreise til Krakows kjente saltgruver. Etter saltgruvene besøker vi Krakow sentrum. Om kvelden er det folkloredans og middag inkludert.

Dag 5 Krakow – Praha

Frokost og utsjekking før avreise til Praha. Sen ankomst Praha. Kveldsmat på hotellet er inkludert.

Dag 6 Praha

Frokost før avreise til Prahaborgen. Vi spaserer sammen fra borgen og ned til sentrum. Ettermiddagen til fri disposisjon. Kveldsmat på hotellet er inkludert.

Dag 7 Praha – Lidice – Theresienstadt – Berlin

Frokost og utsjekking før avreise til Lidice og Theresienstadt. Sen ankomst Berlin. Innsjekking på hotell i Berlin eller omegn. Kveldsmat på hotellet er inkludert.

Dag 8 Berlin

Frokost før avreise til Berlin sentrum. Rundtur i Berlin med bussen før evnt. museumsbesøk. Ettermiddagen til fri disposisjon. Kveldsmat på hotellet er inkludert.

Dag 9 Berlin – Sachsenhausen – Ravensbrück – Fergen

Frokost og utsjekking før avreise til Oranienburg for å besøke KZ-leiren Sachsenhausen og KZ-leiren Ravensbrück i Fürstenberg. Middag inkludert før avreise til fergen. Kveldsmat på fergen er inkludert.

Dag 10 Sverige- Oslo

Frokost før ankomst Sverige. Middag underveis er inkludert. Ankomst Oslo sen ettermiddag.