Skip to main content

Klassetur Krakow 4 dager, fly

Hvite Busser tar elevene med på skoletur til Polen. Elevene får et solid program for dagene i den vakre byen Krakow hvor vi også legger inn en dag i leirmuseum Auschwitz / Birkenau.

Dette programmet en en skisse på hva denne klasseturen inneholder. Rekkefølgen på dagene vil tilpasses etter flyets ankomst og avreise. 

Dag 1. Ankomst Krakow. 

Avreise med fly fra Norge til Krakow. Vi hentes på flyplassen av buss og kjøres til hotellet for innsjekking 3 netter. Det vil også bli en time samling med informasjon om tema og forberedelse for de neste dagene.

Dag 2 Auschwitz/Birkenau

Frokost før avreise med buss til Oswiecim og leirmuseum. Denne dagen benyttes i KZ-leiren Auschwitz og KZleiren Auschwitz-Birkenau. Guide og to måltider er inkludert.

Dag 3 Krakow

Frokost før avreise til Krakow sentrum. Dagen bruker vi til å bli kjent med Krakow. Vi anbefaler at man legger inn noen timer til museum eller det gamle jødekvartalet. Om kvelden er folkloredans og middag inkludert.

Dag 4 Saltgruvene og retur

Frokost før avreise med bussen til Krakows kjente Saltgruver. Etter saltgruvene kjører vi til flyplassen for avreise hjem til Norge.

Kart