Skip to main content

Klassetur til Praha og Berlin 7 dager

Dette programmet en en skisse på hva klasseturen inneholder. Ved start andre steder og andre ferger kan rekkefølgen på dagene endre seg litt.

Dag 1. 

Avreise med SuperSpeed fra Larvik om morgenen. Ingen måltider inkludert. Bussen kjører gjennom Danmark til hotell hvor vi sjekker inn på hotell i Berlin eller omegn. Felles kveldsmat er inkludert.

Dag 2. 

Frokost og utsjekking før avreise til Praha. Vi stopper noen timer ved minnestedet Lidice, byen som ble utslettet som en hevnaksjon. Omvisning gis av reiseleder fra Hvite Busser. Lunsjpakker underveis og kveldsmat på hotellet er inkludert.

Dag 3. 

Frokost før avreise med bussen til før avreise til Hradcanyborgen. Vi spaserer sammen fra borgen og ned til sentrum. Ettermiddagen til fri disposisjon i Praha sentrum. Kveldsmat på hotellet er inkludert.

Dag 4. 

Frokost og utsjekking før avreise til Theresienstadt. Her gis det omvisning i den tidligere jødegettoen før vi reiser videre mot Berlin. Sen ankomst Berlin. Innsjekking på hotell i Berlin eller omegn. Kveldsmat på hotellet er inkludert.

Dag 5. 

Frokost og avreise med bussen fra hotellet. Formiddagen benyttes til museumsbesøk el. som forhåndsavtales med HVITE BUSSER. Forslag til besøk: Holocaustmuseet, Stasifengselet, Det tyske motstandmuseet, Checkpoint Charlie eller Murmuseum i Bernauerstrasse. Ettermiddagen til egen disposisjon. Overnatting og kveldsmat er inkludert.

Dag 6. 

Etter frokost og utsjekking har bussen avreise til leirmuseum Ravensbrück eller Sachsenhausen hvor det er omvisning (ca. 2-3 timer) med reiseleder fra HVITE BUSSER. Lunsj er inkludert før avreise.  Bussen kjører til hotell i Danmark hvor det er inkludert felles kveldsmat og overnatting.

Dag 7. 

Frokost og utsjekking fra hotell før avreise mot fergen. SuperSpeed fra Hirtshals i Danmark til Larvik. Ingen måltider inkludert på fergen.