fbpx

Krakow og Berlin 5 dager med fly

Fly til Krakow og Berlin

Krakow og Berlin med Auschwitz, Sachsenhausen og Ravensbrück som temasteder er våre mest brukte kombinasjoner. Nå kan man også fly direkte til Krakow og hjem fra Berlin, for de som ikke har tid eller ønsker å kjøre buss for å kommer fram. Vi anbefaler også et besøk i det beryktede Stasifengselet i Berlin.
Fra kr 3.790,-,-
Inkludert måltidspakke: kr 4.480 pris eksl. fly, min 45 deltagere i lavsesong

Denne turen inneholder

 • Reiseleder fra Hvite Busser
 • Besøk og omvisning i leirmuseum Auschwitz og Birkenau utenfor Krakow og Sachsenhausen og Ravensbrück utenfor Berlin.
 • Omvisning i Berlin med fokus på andre verdenskrig, den kalde krigen og Berlinmuren.
 • Visning av Hvite Bussers filmer om konsentrasjonsleire og tidsvitner
 • Busstransport i henhold til dagsprogram
 • Overnatting i flersengsrom. Tillegg for singel- og dobbeltrom.
 • Frokost ved alle overnattinger er inkludert
 • Måltidspakken til kr 690 gir til sammen 6 lunch/middag.
 • Oppgitt pris er gyldig til 31.12.2021 med forbehold som beskrevet i våre reisevilkår.

Kan bestilles mot tillegg

 • Besøk i Saltgruvene utenfor Krakow
 • Folkloreaften med musikk/dans og middag i Krakow

Reiseprogram

Dette programmet en en skisse på hva dagene inneholder. Rekkefølgen på dagene tilpasses etter flyets ankomst og avreise. Dette programmet er med måltidspakken.

Dag 1 Fly til Krakow

Avreise med fly fra Norge til Krakow. Vi hentes på flyplassen. Her kan gruppen for eksempel velge å kjøre til saltgruvene eller andre spennende museer i Krakow. Kontakt oss for å finne det rette for deres gruppe. På kvelden blir det samling på hotellet med informasjon om tema og forberedelse for de neste dagene, før vi spiser kveldsmat sammen.

Dag 2 Auschwitz/Birkenau

Frokost før avreise med buss til Oswiecim og leirmuseum.Hele denne dagen benyttes i leirmuseene Auschwitz og Birkenau. Guide og to måltider er inkludert.

Dag 3 Tyskland og Berlin

Etter frokost kjører vi buss til Berlin. Det blir sen ankomst til hotellet, hvor vi spiser kveldsmat sammen. Vi bor 2 netter i Berlin.

Dag 4 Berlin

Vi starter dagen med tidlig frokost før vi drar til leirmuseum Ravensbrück eller leirmuseum Sachsenhausen for omvisning med reiseleder fra HVITE BUSSER. Èn felles lunsj er inkludert. Ettermiddagen starter vi med en liten sightseeing med bussen i Berlin, før det blir tid på egenhånd. Felles middag på hotellet om kvelden. Forslag til besøk: Holocaustmuseet, Stasifengselet, Det tyske motstandmuseet, Checkpoint Charlie eller Murmuseum i Bernauerstrasse.

Dag 5 Berlin

Frokost og utsjekking fra hotellet før avreise til flyplassen for hjemreise. Har man kveldsfly hjem kan programmet tilpasses.

Bildegalleri

 

Utviklet av: Folkebadet.no