fbpx

Berlin 5 dager med buss

En moderne storby, med et historisk sus.

Dette er en av våre mest populære klasseturer, som inkluderer viktige reisemål som Sachsenhausen og Ravensbrück. I tillegg får elevene oppleve mange av de fantastiske stedene som mulitkulturelle Berlin har å by på. Hvite Busser anbefaler også et besøk i det beryktede Stasifengselet.
Fra kr 3.590,-
Ved min. 45 deltagere i lavsesong Inkludert mat: 4.550

Denne turen inneholder

  • Reiseleder fra Hvite Busser
  • Besøk og omvisning i leirmuseene Sachsenhausen og Ravensbrück
  • Omvisning i Berlin med fokus på andre verdenskrig, den kalde krigen og Berlinmuren.
  • Visning av Hvite Bussers filmer om konsentrasjonsleire og tidsvitner
  • Busstransport i henhold til dagsprogram
  • Overnatting i flersengsrom på hotell utenfor sentrum. Tillegg for singel- og dobbeltrom. Kontakt oss for oppgradering til sentrumshotell.
  • Ferge: Uspesifiserte nattferger Sverige – Tyskland/Polen. Overnatting i innvendig 4-sengslugar. Spør oss gjerne om andre ferger som Kielferga og Superspeed.
  • Frokost ved alle overnattinger
  • Oppgitt pris er gyldig til 31.12.2020 med forbehold som beskrevet i våre reisevilkår.

Måltispakke: 960 kr, gir til sammen åtte lunch/middag.

Reiseprogram

Dette programmet en en skisse på hva dagene inneholder. Ved start andre steder og andre ferger kan rekkefølgen på dagene endre seg litt. Dette er et program med måltidspakke.

Dag 1 Utreise

Avreise fra Oslo om morgenen. Vi kjører gjennom Sverige til fergen og stopper for et måltid underveis. Middag på fergen og overnatting i 4-sengslugarer.

Dag 2 Sachsenhausen

Frokost på fergen før ankomst. Tyskland eller Polen. Vi kjører til leirmuseum Sachsenhausen for omvisning. Felles lunsj før vi går i leirmuseet. Etter besøket i Sachsenhausen kjører vi til Berlin. Her blir det kort sightseeing med bussen og litt tid til en spasertur før vi reiser til hotellet for innsjekking.

Dag 3 Berlin

Frokost og avreise med bussen fra hotellet. Formiddagen benyttes til museumsbesøk el. som forhåndsavtales. Forslag til besøk: Holocaustmuseet, Stasifengselet, Det tyske motstandmuseet, Checkpoint Charlie eller Murmuseum i Bernauerstrasse. Ettermiddagen til egen disposisjon. Avreise til hotellet avtales med reiseleder samme dag. Overnatting og kveldsmat er inkludert.

Dag 4  Ravensbrück

Etter frokost og utsjekking har bussen avreise til kvinneleirmuseum Ravensbrück hvor det er omvisning (ca. 2-3 timer) med reiseleder fra Hvite Busser. Lunsj er inkludert før avreise. Bussen kjører videre til fergen hvor det blir felles kveldsmat og overnatting i 4-sengslugar.

Dag 5 Retur til Norge

Frokost på fergen før ankomst Sverige. Et måltid er inkludert underveis mot Oslo. Ankomst Oslo om ettermiddagen.

Bildegalleri

Utviklet av: Folkebadet.no