Skip to main content

Klassetur til Krakow og Berlin 5 dager, fly

Dette programmet en en skisse på hva klasseturen inneholder. Ved start andre steder og andre ferger kan rekkefølgen på dagene endre seg litt.


Dag 1 Utreise Krakow og Berlin

Avreise fra Oslo om morgenen. Vi kjører gjennom Sverige til fergen. Et måltid underveis er inkludert. Om bord i fergen blir det felles kveldsmat og overnatting på 4-senglugar.

Dag 2 Sachsenhausen

Frokost på fergen før ankomst. Tyskland eller Polen. Vi kjører til leirmuseum Sachsenhausen for omvisning. Felles lunsj før vi går i leirmuseet. Etter besøket i Sachsenhausen kjører vi til Berlin. Her blir det kort sightseeing med bussen og litt tid til en spasertur før vi reiser til hotellet for innsjekking.

Dag 3 Berlin

Frokost og avreise med bussen fra hotellet. Formiddagen benyttes til museumsbesøk el. som forhåndsavtales. Forslag til besøk: Holocaustmuseet, Stasifengselet, Det tyske motstandmuseet, Checkpoint Charlie eller Murmuseum i Bernauerstrasse. Ettermiddagen til egen disposisjon. Avreise til hotellet avtales med reiseleder samme dag. Overnatting og kveldsmat er inkludert.

Dag 4  Ravensbrück

Etter frokost og utsjekking har bussen avreise til kvinneleirmuseum Ravensbrück hvor det er omvisning (ca. 2-3 timer) med reiseleder fra Hvite Busser. Lunsj er inkludert før avreise. Bussen kjører videre til fergen hvor det blir felles kveldsmat og overnatting i 4-sengslugar.

Dag 5 Retur til Norge

Frokost på fergen før ankomst Sverige. Et måltid er inkludert underveis mot Oslo. Ankomst Oslo om ettermiddagen.