fbpx

5 dagers skoletur til Krakow og Berlin. Vi reiser med Fly

Fly til Krakow og Berlin

Krakow og Berlin med Auschwitz, Sachsenhausen og Ravensbrück som temasteder er våre mest brukte kombinasjoner. Nå kan man også fly direkte til Krakow og hjem fra Berlin, for de som ikke har tid eller ønsker å kjøre buss for å kommer fram. Vi anbefaler også et besøk i det beryktede Stasifengselet i Berlin.
Fra kr 4.259,-
pris eksl. fly ved min. 45 deltagere. Pris med mat: 1000

Denne turen inneholder

  • Temareiseleder fra Hvite Busser
  • Busstransport i henhold til program
  • Besøk i leirmuseum Auschwitz og Birkenau utenfor Krakow
  • Besøk i Saltgruvene utenfor Krakow
  • Folkloreaften med musikk/dans og middag i Krakow
  • Besøk i leirmuseum Sachsenhausen og/eller Ravensbrück utenfor Berlin
  • Flersengsrom på uspesifisert hotell
  • Utvidelse med et døgn fra kr. 670,- pr person
  • Oppgitt pris er gyldig til 1.3.2020 med forbehold som beskrevet i våre reisevilkår

Reiseprogram

Dette programmet en en skisse på hva dagene inneholder. Rekkefølgen på dagene tilpasses etter flyets ankomst og avreise. 

Dag 1 Fly til Krakow

Avreise med fly fra Norge til Krakow. Vi hentes på flyplassen av buss og kjøres til de flotte Saltgruvene for omvisning. Etterpå kjører vi til hotellet for innsjekking 2 netter. Det vil også bli en time samling med informasjon om tema og forberedelse for de neste dagene, før vi spiser kveldsmat sammen.

Dag 2 Auschwitz/Birkenau

Frokost før avreise med buss til Oswiecim og leirmuseum.Hele denne dagen benyttes i leirmuseene Auschwitz og Birkenau. Guide og to måltider er inkludert.

Dag 3 Tyskland og Berlin

Etter frokost kjører vi buss til Berlin. Det blir sen ankomst til hotellet, hvor vi spiser kveldsmat sammen. Vi bor 2 netter i Berlin.

Dag 4 Berlin

Vi starter dagen med tidlig frokost før vi drar til leirmuseum Ravensbrück eller leirmuseum Sachsenhausen for omvisning med reiseleder fra HVITE BUSSER. Èn felles lunsj er inkludert. Ettermiddagen starter vi med en liten sightseeing med bussen i Berlin, før det blir tid på egenhånd. Felles middag på hotellet om kvelden. Forslag til besøk: Holocaustmuseet, Stasifengselet, Det tyske motstandmuseet, Checkpoint Charlie eller Murmuseum i Bernauerstrasse.

Dag 5 Berlin

Frokost og utsjekking fra hotellet før avreise til flyplassen for hjemreise. Har man kveldsfly hjem kan programmet tilpasses.

Bestill tur her

 

Bildegalleri

Utviklet av: Folkebadet.no