Tilvalg Berlin

Lunsj i TV-tårnet, Tropisk badeland i en flyhangar, guidet sykkeltur, Stasi fengsel, Checkpoint Charlie? Her er et lite utvalg av tilvalg gruppene kan krydre programmet med. Ta kontakt for priser og mer informasjon.
Skrevet av:
Hvite Busser
Publisert: 24. mars 2021

Berlin

TV-tårnet på Alexanderplatz

Fra dette ikoniske bygget kan du se utover hele Berlin og samtidig ta inn litt av Berlins historie under den kalde krigen. Gruppene kan også bestille lunsj her.

Tropical Island

I en gammel flyhangar utenfor Berlin har de bygget et spektakulært badeland med tropisk klima! Kjør lange vannsklier, vandre i gjennom en regnskog med tropiske dyr, bad i kulper og fosser og slapp av på sandstranden. Her finner man også flere restauranter og man kan til og med overnatte i strandtelt eller hytter.

Sykkeltur i Berlin med guide

Berlin er en stor og flat by, med mange spor fra moderne historie godt synlig i bybildet. Byen egner seg perfekt for å oppleves fra sykkelsetet. Hva med å sykle der Berlinmuren en gang sto? Sykle på kryss og tvers mellom tidligere øst- og vest, og tenk på de som fikk byen sin delt i to gjennom flere tiår. Egner seg for både små og store grupper. Turen tar ca 3 timer. Vi bestiller alltid med hjelm. Obs! Tenk litt på sesong. Egner seg ikke så godt på vinterstid.

Stasi fengslet

I DDR-tiden ble mange fengslet på svært tynt grunnlag, ofte uten at de fikk vite hvorfor de i de hele tatt ble arrestert, eller hvor de ble ført. Mange havnet Hohenschönhausen nord i Berlin. Dette er i dag et museum med svært interessante omvisninger for ungdom. Kapasiteten er begrenset, så bestill i god tid.

Murmuseet Checkpoint Charlie

Midt i Berlin, midt i muren, lå grenseovergangen Checkpoint Charlie, der det ble nøye kontrollert hvem som passerte mellom øst og vest. I dag finner du et stort museum viet Berlinmuren. Lær om utrolige fluktforsøk med småfly, ombygde biler, på surfebrett og zip-line!

Hard Rock Café Berlin

Hvite Busser tar ikke stilling til hvorvidt rocken er død eller ikke, men Hard Rock Café lever i alle fall i beste velgående. De serverer supre hamburgere i morsomme omgivelser til ungdomsgrupper.

For tilvalg Krakow: Klikk her