Tilvalg Berlin

Tropisk badeland i en flyhangar, guidet sykkeltur, Stasi fengsel, Checkpoint Charlie?
Skrevet av:
Hvite Busser
Publisert: 24. mars 2021

Berlin

Tropical Island

I en gammel flyhangar utenfor Berlin har de bygget et spektakulært badeland med tropisk klima! Kjør lange vannsklier, vandre i gjennom en regnskog med tropiske dyr, bad i kulper og fosser og slapp av på sandstranden. Her finner man også flere restauranter og man kan til og med overnatte i strandtelt eller hytter.

Pris: Kontakt oss

Sykkeltur i Berlin med guide

Berlin er en stor og flat by, med mange spor fra moderne historie godt synlig i bybildet. Byen egner seg perfekt for å oppleves fra sykkelsetet. Hva med å sykle der Berlinmuren en gang sto? Sykle på kryss og tvers mellom tidligere øst- og vest, og tenk på de som fikk byen sin delt i to gjennom flere tiår. Egner seg for både små og store grupper. Turen tar ca 3 timer. Vi bestiller alltid med hjelm. Obs! Tenk litt på sesong. Egner seg ikke så godt på vinterstid.

Pris: Kontakt oss

Stasi fengslet

I DDR-tiden ble mange fengslet på svært tynt grunnlag, ofte uten at de fikk vite hvorfor de i de hele tatt ble arrestert, eller hvor de ble ført. Mange havnet Hohenschönhausen nord i Berlin. Dette er i dag et museum med svært interessante omvisninger for ungdom. Kapasiteten er begrenset, så bestill i god tid.

Murmuseet Checkpoint Charlie

Midt i Berlin, midt i muren, lå grenseovergangen Checkpoint Charlie, der det ble nøye kontrollert hvem som passerte mellom øst og vest. I dag finner du et stort museum viet Berlinmuren. Lær om utrolige fluktforsøk med småfly, ombygde biler, på surfebrett og zip-line!

Pris: Kontakt oss

Hard Rock Café Berlin

Hvite Busser tar ikke stilling til hvorvidt rocken er død eller ikke, men Hard Rock Café lever i alle fall i beste velgående. De serverer supre hamburgere i morsomme omgivelser til ungdomsgrupper.

For tilvalg Krakow: Klikk her