Tilvalg Krakow

Spektakulære saltgruver, folklore-aften, besøk ved Schindlers fabrikk. Her finner du et utvalg av minneverdige tilvalg for deres reise til Krakow.
Skrevet av:
Hvite Busser
Publisert: 16. mars 2021

Saltgruvene i Wieliczka

Saltgruvenes historie kan følges tilbake til middelalderen, og er i dag på UNESCOS verdensarvliste. De gir en unik opplevelse og nede i saltgruvens eviglange sjakter finnes en underjordisk by av altere, kapell, utallige skulpturer og relieffer – alt uthogd i salt. Et besøk her krever en halv dag. Saltgruvene ligger en kort kjøretur fra Krakow, og har vært et populært innslag på Hvite Bussers reiser siden begynnelsen. Kapasiteten er begrenset og saltgruvene er svært populære, så det lønner seg å bestille tidlig

Pris: Kontakt oss

Folkloreaften

Et kulturelt innslag med tradisjonell polsk sang og dans. Elevene får også prøve seg ute på dansegulvet. Dette har vært en meget populær del av Hvite Bussers klasseturer til Polen. Ofte finner dette sted på klassens hotell, eller ved et annet egnet lokale. Folkloreshowet nytes med en middag.

Pris: Kontakt oss

Schindlers fabrikk

Utstillingen viser en historie om Krakow og byens innbyggere, både polske og jødiske, under 2.verdenskrig. Museum som viser Krakow under Nazi okkupasjonen mellom 1939-1945. Lokalisert administrasjonsbygget til Oskar Schindlers Emalje fabrikk, kjent fra filmen Schindlers Liste. Ligger i Krakow sentrum.

Pris: Kontakt oss

Hard Rock Café Krakow

Hvite Busser tar ikke stilling til hvorvidt rocken er død eller ikke, men Hard Rock Café lever i alle fall i beste velgående. De serverer supre hamburgere i morsomme omgivelser til ungdomsgrupper.

For tilvalg Berlin: Klikk her